شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 45923
    تاریخ انتشار: 01/بهمن/1395 - 11:10
    رویترز:

    ۲ بانک بزرگ انگلیسی زیربار معامله با ایران نمی‌روند/رویترز: تحریم بانکی ایران همچنان برقرار است

    منابع آگاه گفتند، رویال بانک اسکاتلند به دلیل عدم تمایل به وارد شدن به فعالیت های پرریسک تجاری، تلاش های دولت انگلیس به عنوان یکی از سهامداران اصلی این بانک برای استفاده از ظرفیت این بانک جهت تسهیل تجارت با ایران را نپذیرفته است.

    ۲ بانک بزرگ انگلیسی زیربار معامله با ایران نمی‌روند/رویترز: تحریم بانکی ایران همچنان برقرار است

    به نقل از رویترز، طی ماه های اخیر، مقامات انگلیسی، به دنبال تقویت مبادلات تجاری با ایران بوده اند و لندن تلاش کرده پس از رای ماه ژوئن مردم این کشور به جدایی از اتحادیه اروپا، روابط تجاری جدیدی را با کشورهای مختلف برقرار سازد.
    منابع آگاه گفتند، وزارت دارایی انگلیس تلاش داشته تا از نفوذ دولت انگلیس در رویال بانک اسکاتلند و تا حدی در بانک لویدز استفاده کند تا به سرعت بخشیدن به تامین مالی مبادلات تجاری با ایران کمک نماید. این تلاش ها ارائه خدمات به بانک های ایرانی به پوند را شامل می شده است.
    به رغم لغو تحریم های غرب علیه ایران که تحریم های بانکی را نیز شامل می شود، این کشور همچنان برای دسترسی به منابع مالی غربی و همکاری با بانک های غربی با مشکل مواجه است و این موانعی را بر سر راه تجارت و سرمایه گذاری در این کشور پدید آورده است.
    یک مقام ارشد بانکی ایران گفت، تهران نشست های متعددی در طی ماه های اخیر با مقامات دولت انگلیس داشته است.
    وی افزود: «ما از مقامات انگلیسی خواستیم تا به ما کمک کنند به این مشکل فائق بیاییم. به ما قول دادند که دولت انگلیس تلاش خواهد کرد بانک ها از جمله بانک لویدز و رویال بانک اسکاتلند را متقاعد کند... اما هنوز در عرصه عمل هیچ اتفاقی نیافتاده است.»
    یک منبع آگاه در دولت انگلیس گفت، وزارت دارایی این کشور کاملا از دشواری های برقراری کانال های بانکی بین ایران و انگلیس آگاهی دارد و بانک ها در این زمینه فاکتورهایی همچون تحریم های پابرجای دولت آمریکا، فساد و پولشویی را مدنظر قرار می دهند.
    دولت انگلیس 71 درصد از سهام رویال بانک اسکاتلند را در اختیار دارد. دولت انگلیس همچنین بخش کمی از سهام بانک لویدز را در اختیار دارد.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما